4 Mayıs 2007 Cuma

Hayatımın En Güzel Günü




Uzun zaman hayalini kurduğunuz,çabaladığınız,mücadele ettiğiniz birşeyin karşılığını aldığınız zaman içinizde nasıl bir haz ve mutluluk oluştuğunu çoğu kişi bilir.


Bizim için bu mutlu yuvamızı kurmaktı ve en sonunda 23.03.2007 tarihinde bu hayalimize kavuştuk ve ben şu anda kendi adıma dünyanın en şanslı insanıyım :)


Nazar değmesin diye çok fazla dile getirmek istemiyorum aslında ama içimden de bunu herkese duyurmak geliyor işte ne yapayım :)


Herkes bilsin benim KOBACANIMı ne çok SEVDİĞİMİ ona nasıl aşık olduğumu...


Yarın evimde ilk ciddi misafirlerimi ağırlayacağım (aile tayfasıdan yani,arkadaslar samimi olduğu için ciddiyet pek söz konusu olmuyor.Yeni evliyiz diye şimdilik Diloş ve Kuzicim dışında evimize gelen yok ama gelin artık yani :P ) Neyse nerde kalmıştık.Hah evet ilk ciddi misafirlerimi ağırlayacağım.Ne yapacağım konusunda fazla kafa patlatmama gerek kalmadı çünkü ananem ve annem bu konuda imdadıma yetişti.

Bana da sadece tatlıyı ve salatayı yapmak kaldı :) Yarın bol bol dua edicez,hem tonton dedeminde vefatının yıl dönümü olduğu için ona da çok çok dua edeceğiz... Canım benim bazen onu o kadar çok özlüyorum ki...Gülüşünü,bize şakalar yapışını, onlarda kaldığımız yaz gecelerinde bize Bağdat CAddesindeki Sinem pastanesinden aldığı o muhteşem dondurmaların tadını... İnsan bazen kaybettiklerini çok özlüyor;hele de iyi insanlar göçüp gittiğinde....

O gerçekten çok iyi bir baba ve dedeydi,umarım şimdi her nerdeysen mutlusundur canım dedem...


Hüzünleniverdim birden...Neyse... Umarım yarını alnımın akıyla atlatabilirim kazasız belasız...Ayrıca Pazar günü için de Kobacanı ikna edip kendimi sahilde kahvaltıya götürtmeyi planlıyorum :D Çünkü hava çok güzel olacakmış,ama o zaten kırmaz ki beni kesin götürür...


Haftasonundan sonra görüşmek üzere...
Print this post

0 yorum: