16 Mayıs 2007 Çarşamba

OYNATMAYA AZ KALDI DOKTORUM NERDE!!!

Biiiiirrr Çok sıkıldımmmmmmmm......

ikiiiii masam çok karışıkk........................

ooooofff paydosa çok var beni mi buldun şimdiiii çok işim vaarrr....................

Şu yoğun iş tempolu günlerde bana acaip uyan bu şarkıyı keşfettim...Tabi biraz kendime göre ayarlamam gerekti ama fazla da değişmedi hani :)

Tam manasıyla beyin travması geçirdiğimi söyleyebilirim... Sabah saat 9.00 dan beri uğraştığım liste daha yeni bitti ama ben de bittim.Üstelik çok sıcak ve Seçil sağolsun sürekli klimayı kapatıyo.Arkadasın dediğine göre sıcaktan zarar gelmezmişşşş....(Adamı böyle rezil ederim cümle aleme ) Halbuki bir bilsen beni ne hale koyuyorr....Alerjim dışavurum yaşıyo arkadas var mı ötesi...

Neyse....

Bu sıralar işler dediğim gibi bir hayli yoğun...Çok yoruluyorum.Kendimi final zamanında gibi hissediyorum hatta ve hatta o derece yani.. (FuVa Sen bilirsin bu sendromları :) )

Şu anda tek istediğim mutlu yuvamıza gidip kocama sarılarak Avrupa Yakası izlemek...Tabi yanında soğuk bişeyler de olsa fena olmaz...Mesela LİMONATA Nasıl fikir ama... :)



Ohh akşama yemek yapma derdim de yokk...


Bu arada ben size benim kedim ZıpZıp'ın doğan yeni yavrucuklarından bahsettim miii??? Bir görseniz o kadar güzeller ki..Daha 2,5 haftalık falan oldular....Çok şekerler çokkk...Gözleri dahayeni açıldı ama arka ayakları hala pek tutmuyor.İçinde yaşadıkları kutudan dışarı tırmanmaya çalışıyorlar ama anneleri kızıyo ve onlara pati atıyo :) annelik böyle bişey işte koruma içgüdüsü hayyvanlarda bile var... Geçen Pazar süt verelim dedik daha süt içmeyi bile bilmiyolar.Şimdi büyük bir zevkle onların anneleri tarafından eğitilmesini ve birbirleriyle oynamalarını izlemeye başlayacağım...
Son olarak hala buraya yorum bırakmayan terbiyesizler var!(Onlar kendini bilir!!!) YAZIN ARTIK!!! Print this post

2 yorum:

MKA dedi ki...

e yavrum sende toplayıver masanı çok mu zor?
şimdi herkes zannediyoki kedisini evinde besliyo bu kız...yalan!bıraktılar benim başıma büroya...ama valla pek umrum oldugu söylenemez.etrafımı kirletmiş banane?birşeyler mi kırmış banane?ne yaparsa yapsın lar abi.:)
ama çok tatlı eşşek sıpaları(sözün gelimi tabiiii-kedü enüklerüüü) ama çok kurcalanıyolarlar.allah verede zıpzıp boğup öldürmeye birini...
öptm pisim

Unknown dedi ki...

Slm yengoşum bu ne kadar güzel bir bi siteee:))kıskandım doğrusu hemen bi tanade benim açmam lazım.gelelim kediciklere bizim minnoşda doğuramadı gitti biz bi tanesini ödünç olarak alsak sizden fena olmaz aslında... verirsiniz demii?zıpzıp öldürmeden kurtaralım bari birini yazık.Neyse ben sevdim bu işi yorumlarımdan mahrum bırakmıcam seni şimdilik hoşçakal yengoşum öptüm (küçük görümcen)