18 Mayıs 2007 Cuma

Uykuuu Biraz Uykuuu Bütün İsteğim Buydu.....


Bu nasıl bi havadır ben anlamıyorum...İğrenç,basık,sıcakk ! Yağmur desen yağmıyor;güneş desen açmıyor...Dengesiz gördüm ruh halini... İşin kötüsü beni de fena etkiliyor...Ekrana bayık bayık bakıyorum.Yapmam gereken bir sürü işim olmasına rağmen üstüme deli gibi bir uyuma isteği çökmüş durumda...Zaten ofisin şeklini de değiştirdik. Şimdi bilgisayarlarımız peşpeşe olduyani, Seçil'in bana arkası dönük....Yüzünden ne hayır gördük ki zaten ! ( Çok üstüne oynuyorum bu aralar biliyorum ama sen kaşınıyorsun; msn de Gülay'la telefonda görümcenle konuşuyosun sürekli.Çok ihmal ettin beni çoookk :( )

Bu arada ALES Sonuçları açıklanmış. (Akademik ve Lisansüstü Eğitim Sınavı) 66,... gibi bişey almışım. Kocamcım terbiyesizi ise 74 almış... Ama zaten onun sınavı benden iyi geçmişti...Olsun o kazansın da ben sonra girsem de olur...

Eve gitmek istiyorum.Eve gidip deli gibi uyumak istiyorum. Sonra uyanıp TV izlerken Meyve Şöleni yemek istiyorummm....

Sanırım bünye tatile ihtiyaç duymaya başladı...Şimdi Side'de olmak vardı;elimde buzlu içeceğim güneşin altında güneşlenirken dalgalar hafif hafif kıyıya vuruyor...Ben uykuya dalıyorum... Mışıl mışıl....Sonra uyanıyorum...Güneş batmaya başlamış;sevgilimle kumsalda romantik bir yürüyüş yapıyoruz...Gözlerimin içine bakıyor o bile yetiyor mutlu oluyorum...

Ve sonra Tubikko ofis kapısının açılmasıyla daldığı 3 dakikalık uykudaki tatlı rüyadan uyanıyor...

Sanırım bu yazıyı burada bitirp biraz kestireceğim.Ya da bitiremeden ızzzıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzz................



Print this post

5 yorum:

Fulya dedi ki...

vee "şşşşşş uyann kızım uyannn iş yerindeyiz" diyen biri çıkar ordan ve Tuğbanın bütün keyfi kaçar :D
noldu senin enerjine yahuuuu hem de espriliği halinin doruğundayken :D
valla ben şu an dondurmalı fırında sütlaçımı yiyorum belki ondan keyfim yerindedir :)
hadi hadi sen de bi şarkı aç bi kendine gel bakalım tubikko hanım :)

TuBiKKo dedi ki...

Kızım sen ne kadar hain birisin bee! Utan utan...Burada arkadasın diyet maduru sen dondurmalı fırın sütlaçlarsdn söz ediyorsun...Ayrıca az ye biraz gelinlik içinde koskocaman şişman bi FUVA olursan hiç de hoş olmazzz!!!
HAHAHAHAHA Kötü müyüm neyim :D Böyle de boğazına dizerim adamın yediği tatlıları.. Ayrıca yazımın sonunda daldığım uykudan çabuk uyandım. 30 saniye falan sürdü!

Şimdi eşşek gibi çalışıyorum tren yolları yapımda zaten. dün 20.30 da bizim durağa varabildim;sen kaçta vardınn???
Bunun haricinde yarın mesaiye gelmek zorundayım nasıl haber ama???
Demem o ki sen bana en azından psikolojik olarak destek ol öyle tatlı falan deme;yoksa gelir bozarım psikolocinii ( Yaparım bilirsinn )

Fulya dedi ki...

hehehe :):)
valla inan ben de rejimdeyim hatta spora başlıycam biliyorsun ama patron hepimize aldı kaçamak yaptım yani :D
tren olayından hiç bahsetme gerçekten kabuslar bu sabah işe 9 buçukta varabildim
dün akşam trenle dönmedim bakalım bu akşam nasıl bi süpriz yaşıycaz trenle olsun yine de çok seviyorum trenleri ne trafik problemi çekiyorum ne de ekstra durumlar hariç rötar yapıyor :)

Adsız dedi ki...

üf konuşun msn gibi işte bedava konuş turcelli nese bnde aynı tubikko gibiyim ona çekmişim tubiko anılarını okudum bnde sein hikayende durmadan uyku zamanına gelince aynen bnde öle yaparım diom nese diloş galiba adın adın ölese diloş ve tubikko size iyi haftalar dilerim

Adsız dedi ki...

ama bnlede konuşun daha demin kendime adsız dedim adım aslında gonca nese konuşun hadi