19 Eylül 2007 Çarşamba

CANIM NE İSTİYOR....

Şu anda yukarıda resmini görmüş olduğunuz hamakta sallanıp,



bu resimde gördüğünüz sıcak böğürtlen soslu dondurmadan yiyip,Sepetçioğlu kitabı okumak ve de akşama evimde Avrupa Yakası'nın yeni sezonunu izlemek istiyor :)


Dondurma çok uzaklarda Polonya'da kaldığı için sanırım yiyemem, hamak da teyzemin Saroz'daki evinin bahçesinde olduğu için haliyle biraz uzakta kalıyor :P


Ben en iyisi mi akşama gidip Avrupa Yakası'nı seyredeyim.Ama önce iftar için yiyecek bişeyler düşünmem lazım... Offf offf başladım yine tembelliğe... Yani bu kadar yetenekli bir aşçı olup da ondan sonra böyle yemek yapmaya üşenmek ayıp değil mi yahu :P (Ananeme mi gitsek napsak ki :D )


Ay şirkette elektrikler gitti yine; saat 5,5 olsun çıkalım gidelim evimize.(Ramazanda 17.30 da çkıyoruz.)

Ben şimdi farkettim ki can sıkıntısından saçmalamaya başladım en iyisi bu post burda bitsin. Yoksa ciddiyetsiz yönümü sergilemem içten bile değil....





Print this post

6 yorum:

MKA dedi ki...

sultanımın bugünlerde canı sıkkın...benden kaynaklanıyor. bugünlerde biraz ihmal ettim onu.sıkıntılı günler geçiyor. hele bide ramazan...üzülmesin benim sevgilim, güzel olacak yine hersey.
böylelikle ilk yazan ben olayım bu sayfayada..:) optm pisimi...

Adsız dedi ki...

Tubişim şablonunun içimi ısıttı yakışmış valla :) hamak güzel bi fikir :))) keşke şuanda hamakta uyulamakla pineklesek yafss ,öptüm kocaman ...
Canım ya kelime dogrulamasını kaldırsan daha iyi olur..

TuBiKKo dedi ki...

herşey güzel olacak biliyorum kobacan...yeter ki sen hep yanımda ol...

TuBiKKo dedi ki...

Azimlicim beğenmene sevindim :) Gerçi zor beğenen bi tip olarak nasıl bunu seçtim de karar verdim hala şaşıyorum,biraz zor oldu tabi :)

Mutluveumutlu dedi ki...

Tubikkocum, şablon çooook güzel olmuş :)

TuBiKKo dedi ki...

teşekkür ederim mutlucum :) beğenmene çok sevindim. Öteki şablonun çiçekleri yazılarımın üstüne düşüyodu isinr oluyodum.Hem böyle sarı sarı içimiz açlısın biraz :) di mi ama :)