3 Eylül 2007 Pazartesi

Harika Bir Haftasonunun Özetini Okumak İsteyenler Toplaşsın Burayaaa :)






Herşey Cuma akşamı ani bi kararla kuzilere gitmeye karar vermemizle başladı.Hadi dedik giderken Monopoly'i de alalım da eğlenelim biraz.
Demez olaydık.İLk etapta gülmekten geberiyorduk neredeyse;acaip eğlenceliydi.Hatta bi ara baktık masa ciddi ciddi kumar masasına dönmüş al gülüm ver gülüm şeklinde :) Tabi bi süre sonra bu gülüşlerimiz yerini hüzüne bıraktı çünkü Alçak Kemocanım oyunun sonuna doğru bütün kartları ve nakit paraları ele geçirmiş,bütün istasyonlarımıza el koymuş ve bu garip üçlü bitap duruma düşmüştü.O kadar tehdit ettim ama yemedi;yine bildiğin okudu....
Ama çok güldük çok eğlendik hatta bi resmini çektim oyun sonunda önünde kartları ve parasıyla ama bilgisayara atmayı unuttuğum için şimdi koyamadım buraya.
Cumartesi günü ananeykom geldi kahvaltıya sonra karşıya gidecekti onu yolcu ettim.Sonra kardeşim geldi onla lak lak ettik;diloşum geldi ardından da akşama kadar hep beraberdik.Akşam hep birlikte yemek yedik.Sonra yine Kuzum kuzilere film izlemeye gittik.Ben illa korku istiyorum dedim zaten öteki filmler de bir arada izleyebileceğimiz gibi değildi.Aman var ya izlemez olaydık.SAnırım sinemalarda da oynuyor.Kırılgan diye bir korku filmi.BEn fragmanlarına aldanıp güzel olduğunu sanmıştım ama ömrümde böyle saçma sapan bir film görmedim.Çok zorlama olmuş;korkunçtu hakkaten ama yapımcının ya da senaristin düştüğü durum korkunçtu :) Yani boşuna para vermeyin derim benden arkadaş tavsiyesi.
Sonra Pazar günü 11.30 da uyandım;kalktım kahvaltı hazırladım.Ettik falan derken babam aradı.Çay içmeye gelicem diye (annem tatilde de ) çayı yeniledim.babam geldi oturduk muhabbet eettik çayımız içtik sonra o gitti.
Bizim canımız sıkıldı tabi napsak napsak Ugur'la Muzi'yi aradık.Onlarla buluştuk.Bu arada Ugur benim üniversiteden sınıf arkadasım olur.Onlar da yeni evlendi bir buçuk ay oldu. CAddeye gittik hep beraber yemek yedik.Sonra bindik arabaya idealtepe sahilde bi çay bahçesine gittik oturduk.Beyler tam tavlaya başladı keşke bize gitseydik dedi Muzi ne güzel çay yapcaktım size.Hadi dedik kaçıyoduk tam garson geldi nereye gidiyosunuz dedi.Kemocan acil telefon geldi gidiyoruz dedi.Biz güle güle kaçtık :)
Sonra bizim eve uğrayıp Monoply'i aldık.Gittik Ugur'lara çayımızı demledik; balkonda kurduk monopolyi yine.He heee bu sefer süperdi ama Kemo ile Uğur'u çok feci şekilde hezimete uğrattık. Kızlar olarak oyunun galibi biz olduk :) Sonra Uğur bizi evimizie bıraktı. Tubik Kemocanın gömleklerini ütülerken kocası da biraz Tv ye baktı.Sonra da ertesi gün iş olduğu için yattık uyuduuuukkkk :)
Çok güzel bir haftasonu geçirdiğim için kendimi çok iyi hissediyorum bugün.Pazartesi sendromu falan yok yani....Herkese iyi bir hafta dilerim....Görüşürüüüzzzzzzz
Print this post

16 yorum:

MKA dedi ki...

vay be biz bu kadar çok şey yapmışmıyız? nasıl sığmış o kadar şey 2 güne? haftabaşı bugün... sabah sabah hanımla biraz kapuştuk yüne.
hayırlı haftalar...

Mutluveumutlu dedi ki...

Tubikkocum,çok güzel bir haftasonu geçirmişsiniz ve haftaya mutlu başlamışsın.Daha ne olsun.İnşallah tüm haftan böyle güzel ve mutlu geçer.Sevgiler...

TuBiKKo dedi ki...

mutlucum sağol canım :)

gokturk bey sana gelince sen hiiç konuşma bi kere sana kızgınım ben.hatta küsüm :( neyse bu konuyu akşam hallederiz bi şekilde...

kakaolusevgi dedi ki...

MERHABA CANIM,
NE HOŞ BİR HAFTASONU GEÇİRMİŞSİNİZ :)) KEMOCAN KİM?MERAK ETTİM :)) BENDE DE KEMO VAR DA :))))
İYİ HAFTALARRRRRRR VE GZÜEL PAYLAŞIMLARIMIZA CANIM.

TuBiKKo dedi ki...

Hoşgeldin Kakaolusevgi :),
Yazılarını bir süredir okuyorum ama henüz yorum bırakma fırsatım olmadı tabi :)
Kemocan kimdir hemen açıklayayım :) Kendisi kocam olur.Ona farklı şekillerde hitap ettiğim de vardır mesela Kobacan en favori ismimiz.Sonra Kemoterapi,Kemo..Bunlar en çok sevdiklerim :D Aynı zamanda blogumda gokturk adı altında yorum yazan şahsiyet de ondan başkası değildir zaten :)
Öyle işte canım.Tekrardan hoşgeldin :)

kakaolusevgi dedi ki...

inanmıyorum tatlımmmmmm,KEMOTERAPİ'Yİ BİZDE DİYORUZ.AY,BUKADAR OLUR :)) KEMO DA BENİM KOCA KİŞİSİ OLUR.LAKAP ADAŞILAR DESENE :))))

TuBiKKo dedi ki...

EVET YA hAKKATEN NE GÜZEL Bİ TESADÜF :) BEN DE KENDİMİ CİN FİKİRLİ SANIYORUM HİHİ :):):9 SANIRIM LAKAP ADAŞI OLMANIN DIŞINDA CİDDEN DE ADAŞ OLABİLİRLER :))))

kakaolusevgi dedi ki...

senin eşinin ismi göktürk değil mi şeker?Eğer öyleyse isim adaşı değiller :)) Çünkü benim kociş K ile başlıyor :)))

TuBiKKo dedi ki...

yok şekercim o onun kendi lakaplarından benim eşimin adı Kemal. Hatta Mustafa Kemal :) SAnırım seninki de böyle bi benzerlik gösteriyor.Kemo diye kısalttığına göre di mi ama :)

MKA dedi ki...

sen hele bi eve gel...ben gösterecem sana can'ı canan'ı terapiyi...

MKA dedi ki...

sevgili karıcığım...
neden bugün yeni bir sayfa açmadın?
bekledim bekledim yani bir sayfa açarsın diye. ama açmadın :( bende buraya yazayım dedim. bugün çok yoğun bir gündü ve ben seni çok özledim. aşkam olsada görüşsek yawwww.
bide bir hatırlatma yapayım sen bu "şekerler" lafını çok kullanıyorsun.bence çok itici ve cancanlı! yani kımıl kımıl...krolar,aslanlar,bacılar,gardaşlar daha bi samimi bence:)
adanalıdan slmlar :P

TuBiKKo dedi ki...

Allah Allah bozdun kafayı benle kemocan :P ben seviyorum şekerler lafını bi kere sana noluyo yahu. Ben de seni özledim valla :( neyse akşama az kaldı sefkilimo.sabırr

kakaolusevgi dedi ki...

CANIM NASILSIN?senin gelinlik FOTOĞRAFINI GÖRDÜM GÖRÜMCENİN SİTESİNDE.NE GÜZEL OLMUŞSUN.HERŞEY YOLUNDADIR İNŞAALLAH.ÖPTÜM SENİ :))

TuBiKKo dedi ki...

canım herşey yolunda merak etme :) benim eski postlardan birinde esas gelin fotoğrafım var. o görümcemdeki adanadaki düğün ben kendimi pek vbeğenmiyorum orda sen burdaakine bak :)

kakaolusevgi dedi ki...

CANIM ARADIM VE BULDUM FOTOĞRAFINI BLOGUNUN İÇİNDE :))
SAÇLARIN ÇOK TATLI OLMUŞ.BİLİYOR MUSUN,BENİM DE SAÇLARIM YARIM TOPLUYDU.GERÇEKTEN ÇOK DOĞAL DURUYOR.SADE,MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN BELLİ,GÜZEL BİR GELİN OLMUŞSUN TATLIM.
ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN :))

MKA dedi ki...

zaten hep gelin güzel...ya var ya bu kadar hemcins kayırmacılığı olur ha! biride çıksın damat da fena değilmiş desin yaaaa!!! o zaman dişimi kıracam. zaten dibi iltihaplıymış. travma geçirmiş dişim. bende daha çok ızdırap çektirmek istemiyorum dişime. kıracam... biride damat yakışıklıymış desin. SÖZ! kıracam