19 Ekim 2007 Cuma

Bunu Bulan Adamı Alnından Öpmek Lazım :D

Ya arkadas olmaz böyle bişey...Ben son 4 gündür ciddi şekilde Facebook olayına sarmış durumdayım ve öyle kişileri buldum eski arkadaslarımın ne kadar değiştiğini gördüm ki anlatamam... Çok da mutlu oldum ayrıca. İlkokuldaki sınıfımdan tut, lisedeki arkadaslarıma kadar bir sürü insan... Yani 13-14 senedir görmediğim arkadaslarımı bile buldum :) Hatta buluşmalar, görüşme günleri düzenleme planları çok da güzel oluyor... Bu arada da sandığımdan çok daha fazla kişiyi tanıdığımı farkettim tabi :)

Mesela şimdi 3 Kasım için ÜFL 3-E Toplanıyor diye bir buluşma düzenledik.Sınıfımızdaki arkadaşların katılımıyla bir buluşma ayarlıyoruz :) Nerden baksak 7 sene olmuş görüşmeyeli :) Bunun haricinde ilkokuldaki en yakın arkadaşımı buldum ve yaşadığımız yerler arasında sadece 10 dakikalık bir yürüme mesafesi olduğunu görünce de ciddi şekilde şok oldum ve çok çok sevindim :) Şimdi Cumartesi sabahı arkadasım bana sabah kahvaltısına gelecek :) O kadar merak ediyorum ki acaba yıllar onu nasıl değiştirdi.Çünkü en son 11 yaşımda görmüştüm onu ve 14 sene gibi bir zaman geçmiş üzerinden...
Yeni resimlere bakınca gözlemlediğim; erkeklerin çok değişmediği ama kızların bazılarının tanıyamayacağım hale geldiği :) Ama bişey var ki hiç değişmiyor;bakışlar... 8 yaşında ne ise 25 yaşında da aynı oluyor bakışlar :) Herşey değişse bile gözlerden tanıyor insan :)

Bu arada bilgisayarım bozuldu :( Şimdi başka arkadasımın bilgisayarından yazıyorum.Benimki tamire gitti.Daha 3 aylık bilgisayar nasıl bozuldu anlamıyorum ben ama gıcık oldum :) Masa masa geziyorum halim çok komik :)

Son olarak da bugün Cumaaaa... Yarın sabah kahvaltıya ve akşam da çaya mifasirlerim geliyo.Yani güzel ve değişik bişeyler yapmalıyım düşnmeye başlasam iyi olacak :) Herkese iyi haftasonları dilerim...Görüşürüzzzzz.... Print this post

7 yorum:

Mutluveumutlu dedi ki...

Tatlım ya bende facebook'a bikaç kişiden davetiye aldım ama kendimi çok kaptırırım diye üye olmadım henüz. Sen böyle anlattıkça özendim valla :)
Güzel bir haftasonu geçirmen dileğiye, öpüyorummm...

TuBiKKo dedi ki...

CAnım cidden tavsiye ederim.Tamam ilk etapta biraz kaptırıyosun ama sonra normale dönüyor :) ve eski arkadasları gördükçe insan çok mutlu oluyor :)
sana da iyi bir haftasonu dilerimmm

Adsız dedi ki...

Ben de çok duyuyorum facebook u ama bir de onu çıkarmayayım diyorum başıma. Ama eski arkadaşlara ulaşmak güzel olsa gerek. Sevgiler...

www.lezzetaski.com

TuBiKKo dedi ki...

evet kesinlikle iyi oluyor hande tavsiye ederim :)

daada dedi ki...

bende çok merak ediyorum daha üye olamadım bakalım kimlere ulaşacağımm...Sevgiler..

kakaolusevgi dedi ki...

Canım aynen bende sarmış durumdayım,daha yeni keşfetmeye çalışıyorum,süper süper

TuBiKKo dedi ki...

kakaolum seni bile bulmuşum var mı ötesi? :)