22 Kasım 2007 Perşembe

HEPİMİZ BİYO'YUZ HEPİMİZ MANYAĞIZ!!! :) :) :)

Sevgili Blog Kardeşleriiimmmmmmm !!!! Size çok önemli bir duyuru yapmak için iki dakika vaktinizi çalacağım..... Blog yazarı olarak göz boyayan Biyo isimli şahıs MKA Kobacan'ın sayfasında kadınlık birliği ruhuna uymayacak yorumlar bırakmaktadır.!! :D :D İnsanlık namına ve kadınlık ruhu adına bu yazıyı okumak ve kendisine gereken dersi vermek amacıylan sizi gerekli sayfayı ziaret etmeye davet ediyorum..Aha da bu da yazıya kolay ulaşım linki buyrunuz kardeşlerim... Yazı burda.. :) :) :)

Bu deli mikrop biyo gacisi iyice sapıtmadan bu gidişe bir dur demek için dayanışma içinde bütün kadın blog yazarları el eleee :!!!!!! (Galeyana gelmeden sakin sakin :D )

Önemli Not : Anacım bu Biyo iyice sapıttı şizofren diyodu kendine ama beter bişey olmuş gelin de sevabına aramızda para toplayıp bunu Japonya'ya gönderelim de bi revize etsinler.BElki çiplerini falan değiştirmek gerekebilir. :D :P :P Print this post

6 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Toplantıdan çıktım, bir de ne göreyim benim Tubikkoma yamuk yapıyorlar el birliğiynen.:)) Sen bakma o Biyo kedisi düşer nasıl olsa yine elimize...

TuBiKKo dedi ki...

valla ablacım intikamım acı olacak diyecem ama bu biyo kedisi ile de yarışılır mı ki bilemem :) yorumu kendisi yazarken gülmekten gebermiş ,ben burda okurken telef oldum :D yani bilmiyorum ki napsak.

MKA dedi ki...

öfke ilen kalkan zararnan oturur diyorum da başka şey demiyorum :)
yav sultanım sen bu resimleri nasıl ortalı koyuyon? benim resimler başta haritam olmak üzere solda duruyor. napacaz buna? bana bir fikir?

TuBiKKo dedi ki...

akşam hatırlat da bakıverem evde :) ayarlarız merka etme sen hatta sna güzel bi şablon yapalım ne bu bööle :)

Adsız dedi ki...

tubiş şablon hoş olmuş :) optum

TuBiKKo dedi ki...

sağol azimlim :)