13 Aralık 2007 Perşembe

1 Günde 3. Post

Abarttım bugün farkındayım.Normalde adetim değildir ama bir güne 3. postumu yazıyorum :) Neyse yazmadığım uzun zamanlara sayarım :) Bakınız yine değiştirdim şablonumu ama bu sefer içime sindi gibi...Yani güzel oldu yeni bannerim :) Daha müsait zamanlarda kendime muhtelif renk ve modellerde bannerlar yaparak değişik değişik kullanmayı düşünüyorum. Siz zaten yadırgamazsınız alışkınsınız :)
Ben yine işimin başına geri döneyim :) :) :) Print this post

8 yorum:

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

bu iş uyuşturucu gibi, alışkanlık yapıyor. Daha bir tanesini bitirmişken yenisinide kafamdan planlıyorum.

TuBiKKo dedi ki...

bu yazıyı yazdıktan sonra aklıma yazmam gereken bişey daha olduğu geldi ama yazdım kenara yarın yazıcam :) bağımlı oldum ben yaaa
:(

kakaolusevgi dedi ki...

Süper olmuş arkadaşım,bayıldım banner ına.Bir yerde siyah saçlısın,kendi saç rengin miydi?

TuBiKKo dedi ki...

yok kakaolum benim kendi saç rengim kestane rengi o kadar koyu değil. o zaman ben saçım sarı diye çok sıkılmıştım ve koyu kumrala boyamıştık annemle böyle simsiyah olmuştu.Aslında o da güzel oldu canım güzele ne yakışmaz :P şaka bi yana sarı saçın bana daha çok yakıştığı herkes tarafından söyleniyor.. öptüm.... :)

secill dedi ki...

he he bugun çoştu hatunumuz 3 tane çıkardı .... ben senden bıde akşam yazısı beklıorumm ,4lerseın sen ver coşkuyu ver çoşkuyu ,canımm cok gusel olmuşş sayfann işte tam sana özgü oldu şimdi TUBIKKONUN PANOSU yavrum burda pano yap orda pano yap kıs kafayı kıracak panolarla allh yardım etsınn ... bugun yazıyı beklıoyrumm yarın tarıhı değiştiriz yaa:)

TuBiKKo dedi ki...

valla çeçilim yazmaya yazarım ama başım ağrıyo.kafama gözüme mukayet olmam lazım çünkü akşama spor yapcem evdee :) sen iştahını yarına sakla güzel yazı geliyo cumartesi evde kedi işgali vardı ihihihi onu yazcam.

anemon dedi ki...

bareneri çok güzel olmuş benim barner koyma kısmında aksaklık oluyor tamm değişiyor kaydetiyorum tekar siliniyor pcmde sorun var sanırm
gelikli halin ne kdara şirin senin sen bu sarkıyla dans ettiysen daha çok yeni evlisin (cümleyede bak )
böyle sık yaz işte ne güzel çok ara veriyor bu sıralar herkez bende dağil

TuBiKKo dedi ki...

civciv doğru diyosun çok ara verdik bu sıralar ama sebebi vardı denetim yüzünden yazamıyordum.artık denetim bitti yazarım.