15 Ocak 2008 Salı



Tam iki yıl önce bugün bu saatlerdi.
İçimde deli gibi bir heyecan vardı…
Yüreğim öylesine hızlı atıyordu ki sanki yerinden çıkıverecekti…
Önceki gece hiç uyuyamamıştım.
Suratımda şaşkın bir ifade,içimde küçük başlayıp büyümekte olan bir yangın...
Sürekli dua ediyordum; Allah’ım ne olursun bir terslik olmasın her şey yolunda gitsin diye…

Ne kadar sabırla bekledik biz bugünü; lütfen bir olumsuzluk olmasın lütfen Allah’ım içimdekileri senden daha iyi kim bilebilir ki….Bin bir çaba ile onun ailesinin bayramdan sonra gelmesini ayarlamıştık; tabi daha da zoru babamı benim evlenmeye karar verdiğime inandırmaktı….

Canım sevgilim,nasıl da cesurca bir başına babamın ve annemin karşısına çıkıp ben kızınızla evlenmek istiyorum demişti… O kadar kararlı ve yürekliydi ki… O zaman ona bir kez daha aşık oldum… Bu cesaretine,her şeye rağmen bütün olanaksızlıklara rağmen bir an önce kavuşalım diye verdiği mücadeleye hayran kaldım…İyice emin olmuştum güvenmiştim onun için ne denli vazgeçilmez olduğuma…

Akşamüstü misafirler geldi…Önceki gün tanışmıştı aileler ve biz akşam sevgilimle gidip yüzüklerimizi de almıştık…Sevgilimi bir sandalyeye kendi babası ile benim amcamın arasına oturttular, canımın içi kırmızı kravatı ile aynı renk oldu :) O kadar utanmıştı ki anlatamam…. Ben şanslıydım tabi mutfakta gizleniyordum… Sonunda kahveler içildi, istendim…(Kıyamadım kahvesine hiç bişey koymadım ) Babam kızının elden gideceğini anlayınca zaten pek gönüllü değildi beni vermeye,pası amcama attı,amcam da dedem en büyük olduğu için ona devretti görevi..Eyvah bunlar beni vermeyecek galiba derken sonunda verdiler :)Yüzükler takıldı ve amcam nişan kurdelemizi kesti…Çok derin bir nefes aldık..Belki de hayatımın en derin ve içten nefesiydi benim için….

Sonra kayınpederim canıma dedi ki hadi oğlum, koş getir de tatlımızı yiyelim…

Yerinden fırladı bizimki hemen gitti tatlımızı getirdi arabadan…. :)


Bugün bizim nişanımızın 2. yıldönümü… Hayatımda ilk kez bu kadar karmaşık duygular yaşadığım,korkunun, mutluluğun,hüznün, şaşkınlığın ve deli gibi sevinmenin bir araya girdiği gün….

Sen Benim Dünyamsın Sevgilim,her şeyimsin….SENİ ÇOK SEVİYORUM….. Nice senelere bir ömür boyu inşallah….



Okuyucuya Not: Bunları okuyup da tahtaya vurmayanın,Allah Nazardan Saklasın Demeyenin,dilini ısırmayanın ve de gözü kalanın canına okurum haa :) Allah herkese eşiyle sevdiğiyle mutlu olmayı,eşi sevdiği olmayana da böyle birini bulup mutlu olmayı nasip etsin inşallah..Ama gözünüzü seveyim nazar etmeyin,çalışın sizin de olsun :) :) :)
Print this post

21 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım benim Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahhhh tühtühtühhhhhhhhh maşallahhh ( çok tükürdüm galiba hehehhehe çok iğrençim bee)) maşallahh diyelim nazar değmesin İnşallah bir ömür boyu mutlu olursun canım...

TuBiKKo dedi ki...

nerde benim şampuyanım :D :D :D
sana da nasip etsin Allah yüreği güzel arkadasım :)

YeMeK vAkTi dedi ki...

ıy iğrençsiniz üstteki yorumlarda hahah


kıssss daha nice mutlu senelre aşk ateşiniz hiç sönmesin inşallah sen kem gözlere kapadınya ploğu şeker nazar olmaz korkma :)))

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Allah nazarlardan saklasın sizi. Mutluluğunuz daim olsun, komik ve tatlı çift. Ve bu güzel yuvanız kıvırcık saçlı kızınızla pekişsin inşallah.:)

Kız kuşum evlenme yıldönümünüz ne zaman?:)

TuBiKKo dedi ki...

evet aylin biraz iğrençleştik :) evet kapadım blogumu kem göslere sahi :) alışmak zaman alıyo yaww

TuBiKKo dedi ki...

ohh incegülüm ablacım sonunda başardık şu davetüye işini galuba sanursam :) anam sen de taktın kıza yahu :D bizimki erkek istiyo nolcek :D tamam ben de kız istiyorum.Bi kız bi oğlan olsun :D

TuBiKKo dedi ki...

yahu söylemeyi unuttum incegulüm :) bizim evlilik yıldönümümüz 23 mart bişiy kalmadı yane :S

MKA dedi ki...

erkek...dalgalı saçlı...

MKA dedi ki...

komik derken???

Unknown dedi ki...

Allah nice yılara beraber yaşatsın sizi allah ayırması.tahtaya da vurdum maşallah ta dedim,bende çok çalıştım çabaladım benimde oldu herkezinde olsun şeker:)

huysuz prenses dedi ki...

Allah nazardan saklasın. Nice nice yıllara:)

yeşim dedi ki...

Allah benim gibi bekarlara da bu duyguyu yaşatsın.Mutluluğunuz bir ömür boyu sürer inşallah.

Dilek35 dedi ki...

allah mutluluğunuzu daim etsin maşallah diyeyim nazar değmesin darısı bütün bekarların başına deyim canım çok yakışıyosunuz birbirinize

Adsız dedi ki...

canım arkadaşım hem maaşallah dedim,hem tahtaya vurdum,hem allah bir ömür mutlu etsin dedim(yani ikinizi)canımı okumasassın sanırım artık?Gerçi sen benim içimi bilirsin.Allah mutluluğunuzu bozmasın demiycem(olumsuz kelime kullanmıyorum bilirsin)Allah mutluluğunuzu devam ettirsin canım...:))Çocuk diyicem korktuğum için diyemiyorum:)))

Seçil dedi ki...

41 kere maşallahhhh.... Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh.. Dilek ablanın dediği gibi darısı BİZ :) bekarların başınaa :)) Aminn :))

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Hep çok mutlu olun emi.Madem böyle bi aşk buldunuz sakın bırakmayın.Çok öptüm seni:)

Mutluveumutlu dedi ki...

Beraber paylaştığınız daha nice mutlulukalrınız olsun canım. Allah çocuklarınızla, torunlarınızla beraber nice nice yıllar nasip etsin.

kakaolusevgi dedi ki...

Canım ya ne tatlı çıkmışsınız maşaallah,Allah hiç bozmasın,nice yıllarınıza,nine dede olana kadar böle tatlı pozlar verin inşaallah.

YeMeK vAkTi dedi ki...

pos deişşşşşşş hade alüvvvvvvvv

kedi dedi ki...

Bi dakka Aylin
Ben yorum yazayım diye bekliyor :)

TubiğimTontiğim
Maşallahı daha fotoğraflarına bakarken söyledim,kıçımı da kaşıdım.
Allah mortuk nene-dede olana kadar MK ile seni mutlu etsin,MK torunlara Adnalı olmanın inceliklerini,et yemenin püf noktalarını sen de torunlarına dkz öğret ne diyim daha:)))

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım, Bir ömür sürsün mutluluğunuz. o anki heyecanını yansıttın valla. Darısı bana:) Valla yakınmıdır uzakmıdır bilinmez ama hayırlısıyla olsun herşey. Öptüm canımcım.