26 Aralık 2008 Cuma

YENİ YILA İŞSİZ GİRMEK...

Ekonomik krizin eninde sonunda bizi de vuracağı belliydi.Zaten 3 aydır maaş alamadığımız için yeterince sürünürken şimdi de bu... Bu sabah ani gelen bir haberle şirketten 20 kişi çıkarıldı.Tahmin edildiği üzere aralarında ben de varım.Aslında böyle bir karar alınması durumunda ilk gidenlerden biri olacağımın farkında olmakla beraber yine de pat diye bu haberi almak gerçekten şok edici bir etki bıraktı üzerimde. Evet yeni yıla girerken işsizim.
Yine de çok üzüldüğümü iddia edemeyeceğim aslına bakılırsa çünkü son zamanlarda bu paramızı alamamak olayı zaten yeterince can sıkıcıydı benim için...Tek üzüntüm buradaki arkadaşlarımdan ayrılıyor olmak çünkü bu beş ayda gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kurdum burada...
Bütün bunların ötesinde zaten canım kocamı askere gönderdiğim için yeterince üzülüyorum. Galiba işsiz kalmak şu anda bunun yanında önemsiz kalıyor. Çünkü Kobacanım şu anda Tunceli'de askerlik görevini yerine getiriyor ve henüz 12 gün olmuşken böyle özlem çekmek yeterince kötü benim için....

Sakın üzülmeyin benim için..İyiyim...Her kötü olayda iyi bir olayın olduğunu öğrenecek kadar bişeyler öğrendim artık. Belki de bu sayede çok daha iyi bir iş bulacağım ve daim olacak benim için..Buna bütün kalbimle inanıyorum.

Sizleri gelişmelerden haberdar edeceğim.....

Kucak dolusu sevgiler.... Print this post

10 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

canım ben hiç üzülmedim zaten 3 aydır maaş alamıyormuşsun iyi bile olmuş çünkü ben senin ne kadar çalışan işini seven ve daha iyisine layık bir işe layık biri olduğunu biliyorum hayırlısı u marım en kısa zamanda bulursun çok daha iyisini.

Hayırlı teskereler eşinede sayılı gün çabuk geçer derler ama bu askerde bir eş çin pek geçerli değildir sanırım neyse bu günler geçicek biliosun :))Allah kavuştursun

TuBiKKo dedi ki...

canım arkadaşım sağolasın...evet daha iyi işler olacak biliyorum ben :) kemalim de gitti işte ama iyi şimdilik yeri bakalım..dediğin gibi sayılı gün çabuk geçer şunun şurasında kaldı 5 ay

sufi dedi ki...

Hayırlı kavuşmalar olsun inşaallah,İş kendisi gelir sana.Sevgiler dilek.

Unknown dedi ki...

herşeyin hayırlısı...eşine ve sana tez geçen günler diliyorum...

cinar dedi ki...

Dediğin gibi herişte bir hayır vardır Tubikko'cuğum. Para alamadan çalışmak eziyet zaten başlıbaşına. Üstelik bu sayede yoğun tempodan biraz dahi olsa uzaklaşmış ve dinlenmiş olacaksın. Şu anda bir tatil düşüncesi insanın kulağına çok iyi geliyor doğrusu :)

Eşin için de hayırlı tezkereler. Yanında sevdiklerin olunca daha çabuk ve kolay geçiyor merak etme :)

Kocaman öptüm.

Adsız dedi ki...

Şimdi işveren krizi bir çıkar yolu kapısı yapmak için bahane olarak öne sürüyor.Ama bundan daha alçakçası ücretini hakeden çalışana ödemesini yapmamaktır.

Böyle zamanlarda güveneceğin insanların desteği her zaman insanı mutlu ediyor.Eşin yanında olsa,bu duruma fazla etkilenmezdin ancak eşinin asker olması ve seninde işsiz olman acıyı katlamış.

Her kışın sonu bahar olduğunu bilmek senin olgun olduğunu gösterir.

Sabırlar diliyorum.

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Canımcım çok zor ama vardır bununda bir hayırı.O da çıkar yakında nasılsa.Sen sakın sıkma canını.Görüşemedik bu hafta ama 2009 un ilk haftası için ne dersin?
Kocaman öperim mucu

TuBiKKo dedi ki...

arkadaşlarım hepinize iyi dilekleriniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
sufi ve elçin teşekkürler :)

çınarcım; evet o tatil kısmı beni de biraz rahatlattı aslında...ama çok da uzun sürmesin di mi :)

umar haklısın bazıları cidden krizi bahane gibi kullanıyor. yani bunda da bi hayır vardır demek dışında bi çarem yok şimdilik :)

zarifem; görüşelim kuzucum olur tabi ki...aslına bakarsan ben müsaitim bu ara her daim :)

Seçil dedi ki...

Canım... herşeyin hayırlısı olsun.. umarım çok güzel bi iş gelir çalar kapını.. dilersen bana bi cv gönder.. mailim vardır sende.. elimden geldiğince yardımcı olurum...

Unknown dedi ki...

cnm herşeyin hayırlısı belkide burdan çıkman senin için hayırlıdır. Zamanın ne göstereceğini belli olmaz cnm.