29 Ocak 2009 Perşembe

HAYATTA HEP YENİ BİŞEYLER VAR HEM DE GÜZEL YENİLİKLER...




Eveeet.. Bugünlerde aldım başımı gidiyorum hadi bakalım hayırlısı..Sık sık yazmaya başladım mutlu oluyorum.Ve biliyor musunuz neyi farkettim eskiden takip ettiğim blogları tekrar düzenli okumaya başladığımdan beri daha çok yazıyorum.Size de aynı şey oluyor mu?

Öncelikle güzel gelişmelerle başlayalım.Birazcık hayatımda olanlardan da bahsetmek istiyorum çünkü bu konuda çok sevdiğim bir arkadaşım olan Nalan'cımdan özel istek geldi :) Hatta dediğine göre günlük tuttuğum blogumla deneme şeklinde olan yazılarımı ayrı ayrı tutsam daha iyi olurmuş :) Sadece günlük okumak istiyormuş kendileri...Ama üzgünüm kuşum böyle karışık daha bi hoşuma gidiyo benim,hepsi benden bişeyler zaten idare ediverin canııımmm :)

Uzun zamandır beklediğim bir haber vardı.Nihayet geldi.Çok istediğim bir iş vardı o oldu.16 Şubatta başlıyorum yeni işime :) Çok şükür güzel bir haber bu benim için çünkü gerçekten istediğim şeyler oluyor yavaş yavaş.

Sonra çok sevdiğim arkadaşlarımın bebek haberlerini alıyorum. Bu aralar çevremdeki herkesin bebeği oluyor zaten. Geçen sene Burak abimin tatlı bebişi Rüzgar gelmişti dünyaya. Geçen Pazar onun doğumgününü kutladık. Çok tatlı benim lokumum yaa :) Sonra bu yıl diğer bir kuzenim anne oldu.Dünya bebek hayata merhaba dedi... Ben böyle bu sıralar gidip gidip bebek seviyorum; hatta kuzenimin eşi Sema abla Dünya kucağımdayken bana anneliğin çok yakışacağını söyledi. Mutlu oluverdim :)
Geçenlerde de iki ayrı zamanda iki ayrı arkadaşımla konuştum üniversiteden. İkisini de pek severim. Birisinin 10 gün sonra kızı olacağını öğrendim (ki şimdiye olmuştur bile ) diğerinin ise eşi 5,5 aylık hamile ve erkek geliyor. Bana heralde yani Erkek adamın Erkek oğlu olur dedi haspam :) Çok sevindim yaa :) İşin komik yanı bu bahsettiğim iki örnek de benden sonra evlendiler. Nereye ne bu acele diye düşünmedim de değil ama sonra kendi kendime biz mi geciktik acaba diye de sordum hani :) Ama askerlik sorunumuz malum,hele bir gelsin benim bitanem; ondan sonra biz de sıraya gireriz artık....

Goncacım ben gidiyorum diye çok üzülüyor.Kendisi benim oda arkadaşımdır çalıştığım yerde. Henüz 3 haftadır tanışmamıza rağmen inanılmaz kaynaştık çünkü çok benziyoruz birbirimize...

Bu arada saçlarımı kızıla boyattığımı söylemiştim çok önceden. Geçen hafta da gittim önlerine biraz kahkül kestirdim..Merak edenler için resimler yukarıda...

Şimdilik benden haberler bu kadar... Mutlu hissediyorum kendimi bu aralar,iyiyim gerçekten de.. Daha da iyi olacağım inşallah bir de sevgilime duyduğum şu uzun soluklu hasret bitse de bir an önce gelse benim bitanem :)

Herşey çok güzel olacak bundan sonra ben biliyorum bunu...
Kendinize iyi bakın elma şekerlerim :) :) :)




Print this post

9 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

100 kere vastım büyümedi bu resim:)

bende renk körlüğü var kanımcaki yada ışıktan tam kısıl gibi göremiyorum saçını benbde gene koyuyo boyattım gene

++++ nalanı tebrik ederim bende bunu dicektim valla biras kendini anlat die hoş bis bilioz ama burda n okumak daha farklı bebekmi o kınuya girmeyelim yevrim sıra size geldiyse bizden çoktan geçti:)

TuBiKKo dedi ki...

yavrucum bakır kızılı benim saçımın rengi...tabi bu ışıkta çok fazla belli olmaması normal normal gün ışığında daha güzel görünüyo :)

Adsız dedi ki...

Resimleri görünce eşinin geldiğini,çocuk sahibi olduğunuzu sandım ama en son yorumumdan bu yana bu kadar hızlı gelişemeyeceğini düşününce güldüm kendime.

Hayatındaki gelişmelerin olumlu olduğunu görmek ne güzel.

TuBiKKo dedi ki...

yok umar o kadar çabuk değil tabi ki :) şafak daha 105 civarında...:) 2010 sonuna doğru o haberleri de vericez inşallah :)

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Hayatındaki gelişmeler süper çok mutlu oldum.Hatta bunları okuyunca şayet konuşabilseydim seni aramak istedim.Buarada saçlar acayip yakışmış.Çok beğendim.Kocaman öpüyorum:)

etki alanı dedi ki...

Ne hoş bir hanımla karşılaştım Tubikko.
Hani resimleri olmayan blogları yazılarına göre biçimlendiririz ya hayalimizde.Nedendir bilmem,seni hep sarışına yakın bir kumral olarak düşünmüştüm.Hem daha genç,hem de çok güzel bir bayan olarak karşıma çıktın.Ayrıca iyi bir karakteri yansıtıyorsun.
Yeni işyerinde başarılar diliyorum.
Sevgiyle kal,Allah kavuştursun...
TüTü

TuBiKKo dedi ki...

zarifem kıyamam ben sana kuşum..iyileş de bol bol konuşuruz üzülme sen :)

Sevgili Tütü;
valla aslına bakarsan eskiden sarışındım ama sonradan böyle oldum bana daha iyi oldu gibi geliyo :) iltifatlarınız için de çok teşekkür ederim.:)

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

Kesinlikle budur diyeceğim. Bence sen bu saçta kalmalısın bak hemde uğur getirmiş di mi ama

TuBiKKo dedi ki...

Didom; öyle valla galiba :) kırmızının uüğuruna inanıcam iyicene :)