14 Şubat 2009 Cumartesi

SEVGİLİLER GÜNÜ,NİŞAN,YENİ İŞ TELAŞI VS.VS...

Birkaç gündür yazamıyorum feci derecede yoğunum zira salı gününden beri. Önümüzdeki pazartesi günü yeni işime başlayacağım için salı günü eskisini bıraktım.Çünkü çarşamba günü kardeşimi istemeye geleceklerdi,perşemce günü de nişanı olacaktı.Öyle böyle derken salı çarşamba ve perşembe günlerim inanılmaz bir koşturmaca içinde geçti.Şimdi bir bakıyorum da cumartesiyi bile bitirmişim.4 gündür evde olmaktan ne anladın derseniz hiçbirşey :)

Çarşamba günü gittim kargodan Nalancımın bana gönderdiği hediyeleri aldım.Canım arkadaşım ne kadar da düşüncelidir :) Çok beğendim hepsini,anahtarlığımı hemen taktım anahtarıma,kartını da sakladım.Hele hele o minik kırmızı keseye hasta oldum.Çantam da kırmızıydı zaten :) Hatta benim bir çok şeyim kırmızı,kırmızı delisiyim ben :) Aslında resimlerini de çektim bir güzel ama bu koşturmacadan hiç fırsat bulamadım.Çok teşekkür ederim kuzum :)

Neyse bizim küçük cadının isteme işini ve nişanını başarılı bir şekilde atlattık.Hatta çok güzel oldu evde olmasına rağmen :) Acayip içime sindir herşey;biraz detaycı olduğum için herşeye aman bu olmuş mu şu olmuş mu şeklinde kafa patlatmaktan bir hal oldum :)
Neyse bugün de Gonca ile buluştuk caddede.Önce bir yemek yedik,sonra birbirimize aynı cd yi aldık hediye ettik Sevgililer günü diye. Sonra Starbucks'ta kahve içtik ( Zarifem kulakların çınlasın :) ) Ayrıldık sonra evlere dağılmak üzere...Millet sevgilileri ile el ele kol kola...Nasıl kötü oldum,içim buruldu,burnumun direği sızladı çok feci bir şekilde...Böyle mahsun mahsun eve geldim.Açık olan mutfak kapısından bir baktım ki.....

Aşkım 1600 küsür kilometre uzaktan yapmış yine yapacağını...:) Canım sevgilim benim...Uzun ince çok şık bir vazonun içinde 5 adet kırmızı gül...Vazonun dibinde suyun içinde minicik kırmızı taşlar ve nazar boncukları :) Kırmızı bir kurdele ile sarılmış vazo ve üzerinde küçük kırmızı bir zarfın içinde kısa ama çok anlamlı bir not...''CANIM SEVGİLİM; SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN...KEMAL ''...

Ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebiliyorsunuz değil mi? Bu askerlik benim kobacana çok yaradı çok..Adam romantik oldu çıktı yahu :) Tabi ki hiçbirşey onun benim yanımda olmasından daha değerli olamaz ama bu sürpriz beni nasıl mutlu etti bir bilseniz...Sevildiğini bilmek çok güzel..Hele hele senin deliler gibi sevdiğin insansa bu daha da güzel..Çok mutluyum çok...Ah canım sevgilim benim..İyi ki var o iyi ki..Herşeyim benim o düşünemem ki onsuz nefes bile almayı :)

İşte son günlerdeki havadisler böyle..Pazartesi günü de yeni işime başlıyorum ve çok heyecanlıyım ..Bana iyi şanslar dileyin olur mu? ;) Print this post

10 yorum:

Adsız dedi ki...

minik bir şeydi kuzu beğenmene sevindim :)

Kardeşin için hayırlısı olsun çok sevindim darısı başıma :)

Kemoya bak sen vay vay aferin romantik asker olmuş ayol bu :)
hadi öptüm şekerim..

Belgin dedi ki...

Olmaz mi Tubikkom olmazmi. Sevgililer günün kutlu olsun, Asker Kemalede bizden sevgiler, insallah yakinda kavusursunuz.
Yeni isinde de bol sanslar, iyi arkadaslar ve basarilar diliyorum sana.
Öpüldün
Sevgiler

TuBiKKo dedi ki...

Nalanım evet darısı başına kuzucum :) senin tezkere bi gelsin de gerisi kolay :) Romantizm konusunda da hakikaten askerlik yaradı bizimkine :)

Belgincim;çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :) Gün sayıyorum bakalım bir an önce su gibi aksa zaman da gelse benim bitanem...ben de öptüm çok...

tutsak dedi ki...

Dilerim yeni işiniz severek çalışacağınız, huzurlu, güvenli bir işyeri olur
Sevgiler

YeMeK vAkTi dedi ki...

yeni işin umarım en iyisi olur tatlişkom...

Y ahu ben bile duygulandım 1600 km uzaktan deyince neyse bu günlerde geçecek ne kaldıki şuun şurasında


kardeşinide allah tamamına erdirsin mutlu mesut olsun inşallah senin gibi:)

Seçil dedi ki...

Yeni işin hayırlı olsun Tubikkoo... bugün ilk günündü.. nasıl geçtiki acep :)
kardeşin içinde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinnn....

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Tuğbiş'im çınladı tabii:)Hissettim Starbucks'ta olduğunu:)Bak kilometrelerce uzaktan sana gül geliyor.Şanslısın cicim.Gel tezkere gel artık di mi:)Özledim yaa ama az kaldı görüşücez:)

TuBiKKo dedi ki...

Sevgili tutsak,teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)

Aylinim;valla ben bile şaşırdım bu askerlik romantik etti iyice benim kocamı :)

Semoşum;16 sında pazartesi başladım aslında :P ama olsun güzel geçti sorun yok şükür..iyi olacağına inanıyorum,kemo soruyo her gün nasıl geçti diyince çok güzel diyorm mutlu oluyor :)

zarifem;gelsin bu tezkere hakkatn ama sen de gel artık iyileş yahu.valla en son kemo gitmeden görüştük bu gidişle döndüğünde görüşücez,askerlik gibi oldu bizimkisi senle :)

Unknown dedi ki...

süpriz ne güzel olmuş,banada yapılmıştı aynı süpriz neler hissettiğini anladım o yüzden,kardeşinin nişanı hayırlı olsun allah tamamına erdirsin,işinde başarılar diliyorum..

Belgin dedi ki...

Tubikkom nerelerdesin? Galiba yeni isin zor, bize zaman ayiramadigina göre! Yoksa Pacoz gene kayiplarami karisti, eger öyleyse vur tekmeyi gitsin yaaaa!!
Darilma canim, biraz okuyucu baskisi yapiyim dedim:))
Sevgiler