28 Nisan 2009 Salı

Gördün mü Bak 27 Oldum ???

Zaman zaman acı günler de olsa,sıkıntı da çeksem üzülsem de yine de hep umutla,mutlulukla ve hep pozitif olmaya çalışarak geçirilen bir hayatın 27 yılı bitti bugün...Artık 27 yaşındayım ben demem gerekiyor ve çok tuhaf geliyor bu bana nedense;çünkü sorarsanız hala 18-20 arası bir yerlerde takılmış durumdayım ben. :))) Yaşlanacağız yavaş yavaş artık.Zaman çok çabuk geçiyor derlerdi de inanmazdım ama yaşlar geçerken nedense kavuşmaya varacak zamanlar uzadıkça uzuyor gibi....

Ama asıl doğum günüm 17 gün sonra başlayacak benim.Yeniden doğuşum...Şimdi sakin bir anka kuşu gibiyim.Küllerimi biriktirdim bekliyorum yeniden doğacağım bir gün doğumunu...

İYİ Kİ DOĞDUM :)) GÖRDÜN MÜ BAK 27 OLDUMMMMMM :))))) Print this post

12 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

27.yaşın mutlu olsun Tubikko!!! Yeni yaşın sen nasıl dilersen öyle olsun! Ben 29 olacağım 11 gün sonra:(((( Ben ne yapayım:))) Ama dediğin gibi 17 gün sonra yeniden doğacağız:)) En büyük hediyelerimiz gelecek:)))Öptüm:)))

YeMeK vAkTi dedi ki...

doğum günün kutlu olsun n tubicimm eşin olmadan geçirdiğin son doğum günün olur inşallah,haklısın desene asıl kutlama hayırlısıyla 17 gün sonra yupppiii:)

tutsak dedi ki...

Nice Mutlu yıllara
Sevdiklerinle birlikte...
Sevgiler

~Bucu~ dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun mutlu hep umut dolu olsun tubikko :) Bu 17 günün göz açıp kapamadan hızlıca geçmesini diliyorum senin ve senin gibi gözü yollarda olanlar için ...

Adsız dedi ki...

SAMİMİ, SICAK, GÜLEN BİR YÜZ...
SANKİ ÇOK ÖNCESİNDE BİR ARADAYMIŞSIN HİSSİ VEREN...

HER GERİDE BIRAKTIĞIN YAŞINDA HATIRLADIKLARININ SENİ EN MESUT EN BAHTİYAR EDENLER OLMASI DİLEĞİYLE.. :)

YEMEK SONRASI BİRER TÜRK KAHVESİ İYİ GİDER SENİN ŞEREFİNE... :)

Belgin dedi ki...

Canim Tubisim, dogum günün kutlu olsun güzelim:)) Daha nice saglikli, mutlu, umutlu, güzel yillar gecirmen dilegiyle sarilip öptüm:))

sufi dedi ki...

Bugün dilek dileme günün.Mektubuna isteklerini yaz istersen eksiksiz, sağlık dilemeyi de unutma.Altına da OLSUN yaz kocaman. mutlu mesut sağlıklı ferah.......ne sitersen yaz işte.Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

mutlu yıllar bitanem..

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Mutlu,umutlu güzel senelere.
İyi ki doğmuşsun,iyi ki varsın.
Yeni yaşın kutlu olsun:)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Tubikko pazar bana uygun değil:(( Aslında bu haftasonu tamamen evle uğraşmam lazım. Ne yapalım???

TuBiKKo dedi ki...

hımmm seblacım zarifecimle de konuştum o da bursaya gidecekmiş 3 gün tatil diye.Haftaya pazara bıraksak??? hem bu haftasonu da hava bozacak sanırım .

cinar dedi ki...

aa ben bunu kaçırmışım ya. mutlu mutlu yıllar :)