24 Nisan 2009 Cuma

HEYACAN FIRTINASI

Tam 21 günümüz kaldı artık... Sona yaklaşırken zaman çamur hızında akıyor.Yani su gibi değil işte hızlı değil de çamur şeklinde... Ben de piskopat şekillerde özleme biçimleri geliştirdim kendime iyi mi ? :)))

Sürekli çocuklar gibi hayal kurarken buluyorum kendimi.O gelmiş havaalanından karşılamışım onu.Uzun süre sonra ilk kez elini tuttuğumda nasıl hissedeceğim kendimi kimbilir.İçim kıpır kıpır bir şekilde deli olurum herhalde :))) Çok heyecanlıyım..

Heralde bir daha bu tip heyecanları anne olacağım zaman doğuma 21 kala ,oğlum olursa sünnetinde,kızım olursa istemeye geldiklerinde oğluma kız istemeye giderken,onlar evlenirken, torunlarım olunca... OOOO şimdi bir an düşündüm de bu liste uzayıp gidiyor yahu..Ne güzel demek ki daha yaşanacak bir sürü heyecanımız olacak hayatımızda.Allah ömür versin de hep beraber güzel günler görelim inşallah :)

Bu şimdilik ikinci heyecanımız bu..Yok üç pardon :) İlki nişanlanırken,ikincisi evlenirken üçüncüsü de bu. İşin komik yanı ben hala evli olduğumuzu algılayamıyorum bazen.Sanki sevgiliyiz gibi hala.ASlında bu güzel bir şey sanırım :))))

Dediğim gibi Şafak 21 bugün itibarı ile tam 3 hafta sonra bugün son günüm olacak Kobacansız. Ve sabırsızlıkla ertesi günün olmasını bekliyor olacağım,muhtemelen de uykusuz kalacağım gecesinde heyecandan :))))

Cidden çok heyecanlıyım.Çok mutluyum; kavuşma anı aklıma geldikçe yüreğim pır pır ediyor ve yüzümde kocaman bir tebessüm ile yakalıyorum kendimi :))) Print this post

5 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Tubacım aynı ben dememe gerek var mı bilmiyorum:) Kuzum ctsi akşam gelebilecek ama ona sıkılıyorum biraz.Sonra düşünüp buna da şükür deyip heyecanlanıyorum:) Hayırlısıyla gelsinler inşallah! Çok az kaldııı:)))

TuBiKKo dedi ki...

evet evet arkadaşım gerçekten çok az kaldı :))) beni senden başka kim anlayabilir ki zaten :))) bu arada demek zarifemle buluştunuz tüh keşke benim de haberim olsaydı hem seninle de tanışmış olurduk değil mi :))) sıkılma hem kuzun gelsin de sağ salim önemli olan o değil mi :)))

Belgin dedi ki...

Aaa bak alindim simdi, yani biz anlamiyormuyuz seni, bunlar bizimde basimizdan gecti:)) Hadi bakalim az kalmis, suratinin resmini cekmeyi unutma olurmu:))
Öptüm

TuBiKKo dedi ki...

Ayy Belgin'cim canım benim sakın alınmaa :) hani biz şimdi sebla ile aynı anda bekliyoruz aynı zamanda dönecekler ya onun için dedimm :) tabi ki anladığınızı biliyorum :)

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Az kaldı Tubikkocum.En azından geri sayımdayız.Hepimiz heyecanla hem senin kobacanını hem de Sebla'nın kuzusunu bekliyoruz:)Hadi Allah kavuştursun şimdiden:)