16 Nisan 2009 Perşembe

SONA YAKLAŞIRKEN

Bugün itibarı ile tamı tamına 30 gün yani 1 ay kaldı Kobacanımın gelmesine...4 ayı geride bırakmışız bile...Diyorum ya hep günler geçerken çok zor geçiyor da geri dönüp baktığında aaaa şu kadar ay olmuş diye sevinebiliyosun..4 hafta sadece 4 hafta sonra burda benim herşeyim...

Artık onsuzluktan o kadar sıkılmaya başladım ki isyan ediyorum zaman zaman resmen..Yeter artık gelsin diye...Hele de havalar böyle güzelleşmişken,bahar gelmişken ve gribi atlatmışken içim kıpır kıpırken gelsin bir an önce istiyorum... Sanki Nisan ayı çok yavaş geçiyor bu sene,anlamadım gitti yaa..Sona yaklaştıkça daha zor olur diye biri söylemişti bana ama? Kimdi o???

Uçak biletimizi aldık. 16 Mayıs Cumartesi günü saat 09:40 uçağına biniyor aşkım. 10:50 de de burada olacak. Diyoruz ki ikimiz de o uçağa bindiği anda askerliğin bittiğini ve kavuştuğumuzu anlayacağız.

Hava alanında karşılayacağım onu.Hep kavuşma anı gözümün önünde zaten.Gelme istersen diyor yorulma diyor ama bunca zaman beklemişken o birkaç saati bekleyemem evde oturup.Uçaktan indiğinde kucaklamalıyım onu.... Print this post

13 yorum:

sufi dedi ki...

Tubikko'cum şükret ne olur, nasıl olsa gelecek inşaallah de, Allah başka türlü ayrılık vermesin de, 24 ay bekleyenleri, Penelope'yi düşün 17 yıl beklemiş.Geldi bak unutacaksın geçmeyen bu günleri bir bakacaksın inanamıyacaksın askerden dönüşünün üstünden 20 yıl geçtiğini.Sevgilerimle Allah başka türlü ayırmasın sevenleri canım.

YeMeK vAkTi dedi ki...

Tubiş yevrim şimdi o an benimde gözümde canlandı he valla:))

bide yazmıosun artık sık neden ?

Belgin dedi ki...

Sonlara dogru zaman sanki yavasliyormus gibi gelir insana, ama gececek, sonrada Sufimin dedigi gibi, aaa 15-20 yil olmus döneli diyeceksiniz. Allahim baska ayrilik vermesin:))
Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Az kaldı tubikim, sen yazınca ben bile bi heyacan oldum, kesinlikle alanda karşılamalısın onu :)

TuBiKKo dedi ki...

ayyy arkadaşlarım çok heyecanlandım ben şimdi..böyle final çizgisine yaklaşmış bir atlet gibi hissediyorum kendimi bu aralar...

sevgili sufi;şükrediyorum zaten.sağ salim bir gelsin başka bişey istemiyorum Allah'ımdan...

Aylincim;vaktim yok kuşum..iş güç yoğun ondan..Bir de iş yerinde sık yazamıyorum akşama da bilgisayarı açmıyorum.

BElgincim;amin canım Allah başka ayrılık vermesin tabi ki...Ama 15-20 yıl da çabucak geçmesin...Kemo'ya gülerdim ben yaşlanmak istemiyorum diyor diye şimdi ben de aynı hisler içindeyim. 27 bitiyo 12 gün sonra 30 a iyice yaklaştım ve ne zaman geçti bunca zaman bilmiyorum...

nalanım;kesinlikle karşılayacağımmm..hiç kaçarı yok,düşündükçe feci heyecan yapıyorum zaten... :)

sufi dedi ki...

İste iste...Sağ salim dönsün hep mutlu sağlıklı olalım de, güzel olan ne istersen söyle bu aralar "başka birşey istemiyorum" deme sakın.Allahın hazineleri eksilmez maddi manevi herşeyin hayırlısını iste bizim içinde iste ama.Bu ara senin duaların kabul olur bence. Yanıyor ya yüreğin.

TuBiKKo dedi ki...

ahhh suficiğimmm;madem öyle diyorsun hep iyi şeyler istiyim ben...zaten dua ederken tanıdığım herkes için istiyorum hatta ülkemizdeki herkes için bile...ben güzel şeyler için dua etmeye başlıyım bir an evvel :)))

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Tubikkom bak bişey kalmadı.Hadi hayırlısıyla gelsinde.Çok mutluyum senin için:)

TuBiKKo dedi ki...

evet zarifem;kalmadı çok şükür..4 hafta sonra burda benim sevdiceğimmm... :))))

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

İnanmıyorum!!!Sen de mi asker yolu bekliyordun? Ben de aynen yazdıklarını düşünüyor ve hissediyorum. Geriye bakıyorum 4 ay geçmiş, gitmiş. Şaka gibi! İlk zamanlar çok zordu ama şimdi Şafak:26'ya düşmüşken zor demiyorum. Çok şükür diyorum! 16 Mayıs'ı bekleyenler bilir. Sağlıkla gelirler inşallah!

Sebla

TuBiKKo dedi ki...

Kirpikteki Gözyaşı; bak ortak bir kaderi paylaşıyormuşuz da ancak sona yaklaşınca farketmişiz...:) Şükrediyorum ben de ama işte bazen öyle zor ki sen anlarsın beni...Dediğin gibi sağlıkla sağ salim gelirler inşallah..

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

Son günler artık saat saymaya başlıyorsun. Sonra o geldiğinde aniden sinir olduğun 6 ay çabuk geçercilerden oluyorsun.

Bak 3 hafta kalmış Tubikciğim. Asıl işin en zor zamanına gelmişin ama sık dişini daha bahar bile bitmeden Kemoya kavuşucaksın.

TuBiKKo dedi ki...

ayy ayy didomm;inşallah dediğin gibi olur... bu arada borry ile hollanda maceranızı da sabırsızlıkla beklediğimi belirtmek isterim.;)))