5 Mayıs 2009 Salı

Nerelerdesin diyenler için

Kobacana kavuşmaya 10 gün 11 gece kala (ki şu son zamanların hakikaten zor geçtiğini itiraf etmeliyim ) nerelerde olduğumu merak edenler için kısa bir not düşüp iki hafta kadar bir süre ortalarda olamayacağımı bildirmek mecburiyetindeyim...Neden mi?

Çünkü ayın 20sinde teslim edilmesi gereken bir projemiz var biz deli gibi sıkışmış durumdayız..Ne mi yapıyoruz? Önümüzdeki iki hafta işler bir an önce bitsin diye gündüz saatleri yetmediği için akşamları da mesaiye kalıyoruz. Yoğunuz çok yoğunuz ama olsun işler bitsin de bir an önce Kobacan geldiğinde rahat bir nefes almış olayım.
Hedefim ayın 15 ine kadar bütün işlerimi bitirmiş olmak ki bu sayede kafam rahat olsun. :)

Şimdi düşündüm de Allah biliyor da mı veriyor nedir? Kendi kendime nasıl geçecek bu son günler bitmek bilmez bir türlü diyordum ama Allah öyle bir meşguliyet verdi ki sıkıysa günler geçmiyor diye dertlenmeye kalkış..İmkanı yok zaten kafamı bile kaşıyamıyorum ki :) Mesela dün akşam eve gittiğimde saat 21:30 a geliyordu ki bu bir rekordur bu işe başladığımdan beri..

Uzun lafın kısası sevgilim gelmeden işlerim bitsin bir de 19 Mayıs tatilim heba olmasın ki kocacımla Ada'da bisiklet turuna gidebilelim diye çoookk çalışıyorum...

Müsait olduğum anda yazacağım ama bu arada siz beni özleyin olur muuu ? ;)

Print this post

4 yorum:

Belgin dedi ki...

Hadi hadi o gelmeden bitir bütün isleri ki, tasasizca gezip-tozup kavusmanin tadini cikarin:)) Biz bekleriz tatlim:))

YeMeK vAkTi dedi ki...

:) çok iyi olmuş hakketten yahu senin kafannın gece gündüz meşgul olması daha az düşünmüş yada onu engellemese bile duygularını bastırmış olursun.10 gün kaldı he vay be allah ikinizede sağ salim kavuşturmayı nasip etsin inşallah ..bu arada ya napıosun kobacan seni görünce çok şaşıravakmı?anladın sen onu:))

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Eveettt! Çok az kaldı! 12'den sonra 6:) Ya inanamıyorum hala canım:)))) Ben 1 aydır evle uğraşıyorum detaylı temizlik...Çok heyecan bastı beni:))) Beni ancak sen anlarsın:)) Kuzum Urfa'dan gelecek. Hayırlısıyla sağlıkla dönsünler canım! Başka birşey istemiyorum şu an. Bu arada sen buluşalım demiştin ama yarın anneler günü malum. Anneanneme ve kayınvalideme gideceğim. Ama aklımda merak etme. Şöyle bir hasret giderelim sonra buluşacağız inşallah hep beraber;)) Öptüm kocaman:))

Belgin dedi ki...

Tatliskom, yarin di mi mutlu gün (yanlis hesaplamadiysam):)))
Bak yüzünün fotografini cekmeyi unutma sakin, bekliyorum ne yapacak seni böyle görünce:)))
Öptüm canim:))