20 Haziran 2009 Cumartesi

benden haberler

Günlerdir ruhum uyukluyor resmen. Sabahları nasıl da zor kalkıyorum gece geç yatmadığım halde...Eh böyle olunca sabah yürüyüşlerim de yalan oldu tabi ki..Ee sabah yürüyüşleri de iptal olunca bizim kilo verme de durdu.... Pek bir umursamazım kendime karşı bugünlerde. Öyle kendimi kaybedip yemiyorum ama eski disiplinimi de kaybettim gibi...Sıkıldım mı nedir_?

Bir de birşey peydah oldu bugünlerde bana kurtulamıyorum.Sanırım gidip test yaptırmam lazım. O da şu.Özellikle öğle yemeklerinden sonra inanılmaz bir uyku ve tatlı yeme isteği bastırıyor benim üzerime. Öyle böyle değil ama yani deli gibi tatlı bişeyler yemek istiyorum.Sanki kan şekerim yerlerde sürünüyor ya da feci tansiyonum düşmüş gibi oluyorum. Bir de öyle bir uyku bastırıyor ki sanki bütün gece uyumamışım.Şaka gibi...Acaba diyorum şekerle ilgili falan bişey mi var ki? Bizim ailede rahmetli babannem,rahmetli amcam falan hep şeker hastasıydı.Geçenlerde babada da çıkmış.
Ben bunu ihmal etmeyeyim de bir doktora görüneyim en iyisi.Ne olur ne olmaz. :)))

İyi bir haftasonu dileğimle..

Not: Sanırım önümüzdeki haftasonuna küçük bir kaçamak yapma şansımız var.Ayrıntılar daha sonra... :) Print this post

6 yorum:

cinar dedi ki...

:) bahardandır diyecegim ama bahar da geçti. sen gidince bir de beta hcg baktır Tubikkocugum :) Öptüm çok.

TuBiKKo dedi ki...

yaaa ama beta hcg nin niye olduğuna baktım da şimdiii...yok yahu değildir ihtimal yok pek ama yine de baktırmak lazım aslında :) saol çınarım. :)

Tijen dedi ki...

Yerine gelir sen hiç merak etme. Gelmiş de zaten. Ben de normal hayatıma döndüm, pek mutluyum. Yollarda olunca istediğim şekilde beslenemiyorum.

YeMeK vAkTi dedi ki...

küçük kaçamağı inş becerebilirsiniz yevrim zaten 1,70 boya o kilo yeter çok harap etme kendini .Umarım gelip geçici bişidir sağlığın yerindendir

Tabiat Ana dedi ki...

Tubikkocum Çınara katılıyorum :)
sevgiler..

Belgin dedi ki...

Tubisim, gittin mi Doktora, gitmediysen bir an evvel git derim. Seker sakaya gelmez, ben 5-6yildir cekiyorum. Hic hafife alinacak bir hastalik degil güzelim, ihmal etme kendini.
Sevgilerimle