8 Haziran 2009 Pazartesi

Yeni Bir Haftaya Başlarken

Elimde sabah çayım,son bir haftadır sapıttığım (sapıttığım demeyelim esasında biraz ölçüyü kaçırdığım çünkü son 6 aydır sıkıldım artık ) diyetime bugün itibarı ile geri döndüm. Tam gaz ve mutlu bir şekilde..
Ofisteyim,elimde sabah çayım yudumlarken bir yandan da off bugün çok sıcak olacak diye öf pöf ederken pencereden esen sabah serinliği gülümsetti beni....Bir iki satır karalamak istedim.
Gerçi bu sıralar ya kimseler okumuyor beni ya da bloglara yine yaz rehaveti çöktü. Ya da okuyup da yorum bırakmayanlar var benim gibi vakitsizlikten :)

Dün alışverişe çıktık.Malum 9 kilo verdik ya geçen sene sahip olduğum yazlık pantolonlarımın hiçbirisi olmuyor bana.Bakıp bakıp şok geçiriyorum nasıl yaa ben hakikaten 42 beden mi giyiyormuşum diye.Yuh diyorum tabi içimden ve de dışımdan da kobacana.Gülüyor bana :)

Neyse ne diyordum alışverişe gittik. Ama giderken içimden dedim ki kendime eğer 38 bedene giremezsem almayacağım pantolon.Sıcaktan pişmek pahasına bekleyeceğim.Ama öyle olmadı tabi ki..O kadar mutlu oldum ki anlatamam.Ben hala 40 bol oluyor bana sanırken meğersem 38 bedene düşmüşüm bile :) 3 adet pantolon aldım. Hayatımda ilk kez para verip 38 beden pantolon aldım :))) (Bir ara düşmüştüm o kadar bedene ama 3 ay sürmüştü o incelik) Az birşey kaldı hedefe ulaşmama 38 bol olsun ya da 36 dar olsun ona da razıyım.Ama yok yok 38 bol olsun yeter.4 kilo işte :))))

Mutluyum bugün bu nedenle...Bu da motive etti beni; sabrım çok tükenmişken şu kalan 4 kiloyu verebilmem için iyi bir destek oldu bana...Kararlılığım arttı.
Keyfim yerinde ve iyi başladım yeni haftaya..Dilerim sizin de iyi geçer haftanız... Print this post

5 yorum:

Terazi dedi ki...

tubikkocum merhaba,

öncelikle 38 bedenin hayırlı ama kalıcı olmasın... "dilediğin gibi" 36'lara kavuş sağlıkla inşallah...

mutluluğunu ve motivasyonunu taa buralardan hissedip, yazmak istedim ben de.. aslında benim gibi sessiz takiptedir diğer okurların da, meraklanma :))

sen ve birkaç kişi daha var takip etmekten keyif aldığım ama nedense yorum bırakmak konusunda sabıkalıyım!!! eğer benim de olumlu veya olumsuz yaşadıklarım ile katkı verebileceğim bir yazı ise, seve seve yorum yazıyorum ama diğer türlü -nasıl desem- zamansızlıktan ama çoğu da nedensiz yanaşmıyorum yorum yazmaya!

bir ara kendi blogumdan da kaldırmıştım yorum yapabilme ikonunu ama sonra belki diyet hakkında soru gelir veya akla takılan bir konu olursa merak edilen diye tekrar aktif hale getirdim..

esas olan paylaşmak ya.. sen yaz canım... biz de burada, takipteyiz, bil, e mi?

sevgilerimle...

TuBiKKo dedi ki...

canımmm sağolll :)))) biliyorum sessiz takiptekileri de işte ne bileyim bugünlerde kimseciklerden ses çıkmıyor ya :)

YeMeK vAkTi dedi ki...

hahah ben habire öteki yere bakıom yaz die burayamı yazıon sen .ekle radar bloğa gör kim giriyi kim çıkıi kuşum.

bende 38 giyiyim 36 giyebileceğimi sanmıorum ama ne kadar invceleirsem incelim kalça kemğinin aziziliğini ypar bana:)

Tijen dedi ki...

Tez zamanda verirsin eminim kalan kilolarını! Cumartesi görüşmek üzere...

cinar dedi ki...

valla okuyup da her seferinde yorum bırakamayanlardanım ben de :)
ve ben de destek olmak için buradayım :) tebrik ediyorum seni. valla 42 den 38 bedene düşmek kolay değil. cok buyuk bir basari gercekten de. sagliginla birlikte hep bu sekilde kalabilmeni diliyorum ben de senin icin.
hep boyle guzel haberler bekliyorum senden haberin olsun :)