14 Mayıs 2007 Pazartesi

Hele Bir Yazmayın!

Bu yazım blog adresimi gönderdiğim tüm arkadaşlarımadır:

Eğer ki bu sayfayı ziyaret edip de yorum yazmazsanız vay halinize diyorum canlarımmmm :D
Tersim terstir biliyorsunuz;küstüm mü de kolay kolay barışmam onu da daha iyi biliyorsunuz. O sebeple de akıllı olun...Özellikle birkaç isim sayacağım ki bunların yazmaması ayrıca zararlarına olacaktır....Şimdi aşağıda liste halinde bu isimleri sıralıyorum....İsteyen istediği takma adı kullanabilir ama zaten çoğunuzun bi takma adı var :)

1) Kobacanımmm (Yazar benim Yakışıklı Kocam bana di miii... )
2) Diloşşş( Yazar benim fıstığımm da :) )
3) Kuzicim (Big Brother olanı :D)
4) FuVA (Sen hele bir yorum yazıp bloguma katılma gebertirim seni;zaten bizi bırakıp gidiyorsun :( )
5) DArkofWhite (Alpicim kişisel haklara olan saygımdan gerçek adını açıklamıyorum.Ayrıca kılsın ya biraz arıza çıkarırsın belki :P )
6) S.A.K. (Adının baş harflerini yazdım arkidişimmm...Pinonun kardeşi) Ayrıca bu yıl doğumgünümü unutmadığın için sana teşekkür ederim :)
7) İzmirli ( Kardeş öğrencilik ayağına iyice izmirli oldun ama ablanı da unutma arasıra gir bu sayfaya yorum bırak.Özlüyoruz seni....)
8) SEKO...Tosun desemmm yeter miii....Yazmazsan başına gelecekleri bir düşün.Ayrıca Fritözünle birlikte bekliyoruz en kısa zamanda :)
9) Dedo... Kardeş fotoğrafçılığa merak sardın artık benim sayfa için de çık çık çekersin bir iki bişey di mi?


Şimdilik aklıma gelenler bunlar...DAha gelirse yazacağım...

Bu arada size bir sonraki yazımda kocamın bıyık hastalığından bahsedeceğim :D Tabi o zamana kadar bu yazıyı okuyup beni öldürmezse (hihi)

Kendinize iyi bakın canlarım....ÖPÜLDÜNÜZ....

Not: Seçilcim seni listeye ayrıca yazmadım ama gerek yok değil mi nasılsa sen ihmal etmezsin ben biliyorum :) Print this post

9 yorum:

Fulya dedi ki...

Evet ben FuvA :)
Tubikko'nun üniversite ve ev arkadaşı
öyle gideceksin falan deme gidicem evet ama hep yanınızda olacağım bi şekilde msnden,bloglarımızdan :) ya da telefondan...
Burayı yaptığın ne kadar iyi oldu hem buradan sizi takip ederim nasıl olduğunuzu hem de anılarımızı tazeler orada yalnız hissetmem kendimi :)
Yazıya olan düşkünlüğünü taa üniversiteden bilirim. Tartıştığımızda benimle konuşmak yerine yazı yazar yatağımın üstüne ya da odamın kapısının önüne koyardın hepsi birbirinden anlam dolu ve yürekten yazılmış yazılar olurdu. Ya da hüzünlendiğinde yazdıkların vardı insanın taaa yüreğine dokunan...İşte bu blogtan bana bahsettiğinde yine eskisi gibi hoş yazılar okuyacağım için çok mutlu oldum...
Devamını bekliyorum ve takipçinim bunu bil :)

TuBiKKo dedi ki...

Canım Fuvacım,
Gidişine en çok üzülecek olan benim biliyorsun.GErçi son zamanlarda çok seyrek görüşüyoruz,bir sokak öteye taşınmak bile yetti bunun için.Tabi bir de artık evli olduğum için de eskisi gibi takılamıyoruzzz :) Ama olsun,önemli olan kalpler bir olsun di mi :)

Fulya dedi ki...

Çok üzülme yaknıda sık ziyaretlerimle karşı karşıya kalabilirsin haberin olsun :)özellikle kahvaltı istiyorum sadece pazarım olduğu için pazar günleri olmasa da iş çıkışı balkonda akşamüstü kahvaltıları istiyorum yaaaaa haberin olsun :)

secill dedi ki...

ya tubı ya ya ben yazıom sana gelmıo benım ne sucum var yaaa :( ben senı hiçç ıhmal edermıyımm canımm arkadasım bu blog sevdası benı de aldı yurudu en sevdığım oyun kı sen ıyı bılırsın OKEY `İ bıle bana unutturdu . benım bu blog zıyaretcılerınden tek ve ozel bı farkım varrr :$ benım bu gusel yazılar kadar değerlı olan konusmalarını canlı canlı dınleme sansım var her sıkıntımı dınledın sevıncımı paylastın ıykı varsın ıykı senı tanıdım canımm arkadasımm gozlerım ustunde hem mecazı hem gercekcı senınle karsı karsı oturmak cook zevklı haaa, bıde nasıl kavga yapılmdan evlılk goturuluebılrı dıe bı yazı beklıorum sabrına ve anlayısına hayranımm bu yazıyla ılgılı ılk yorum bende kımseye kaptırmam bıde kabak yemeğın harıka olmuş canımmcımm devamını beklıoruzzz yazıları yazan elıne yazdıran yuregıne sağlıkk hadı kolay gelsınnn :)))))))

Adsız dedi ki...

Selam ,ewli barklı ya da ewlenmek uzere olan ya da ewlenmeye meyilli insan toplulugu (Benim ne işim war burada:P:))
Blog sahibi arkadasın ismimi zikretmediginden burada ''Noname''adını kullanma ihtiyacı hisettim bir newi protesto anlamıda iceriyo :D
Neyse bu ikinci baskı odugundan (ilk yazdıgım gitmemiş cunku)ilkinin heyecanı yok icimde o yuzden kısa oldu sanırım :)
neyse ilki boyle olsun ..tekrar hayırlı olsun efendim gerci biz sizin mesajları msn den takip etmeye calısıyoduk fırsat buldukca ama boyle daha profesyonel olmus :)
iyi gunler evribadi.

TuBiKKo dedi ki...

HAkocum,

Noname adı ne öyle!Koskoca Elektrik Mühendisi'ne yakışıyo mu?
Öyle yok adımı yazmamışsın yok bilmem ne gibi tripler bize uymaz.Alırım aklını görürsün gününü :)
Ayrıca unutma ki sen debir gün bu evli barklı insanlar kategorisine gireceksin;bu konuda çalışmalara başlamak lazım aslında...Fuva Amerika'ya gitmeden senin başını bağlamamız lazım :)
Neyse sen de buraya takılmaya devam et...Görüşürüzz

Adsız dedi ki...

merhaba herkese ...
ben ,gördüğüm kadarıyla çok sevdiğiniz, tugba nızın kocası KEMAL!
hoş kendimi kime tanıtıyosam?zaten herkes biliyor!
neyse güzel şeyler yazacağım bende sevgilimin bloguna?!? pano diyelim pano biz bu bloga...bozar bizi ecnebi kelimeler...
benim şimdi biraz işim var mğsait olur olmaz yazacagım bugün...
selametle/
güzel karım ne iyi ettin böyle bir pano hazırlayarak...devamını bekliyoruz...hani asp-php profesyonel bir sayfa hani...girerken şifre neyim sorsun...kaç üye var belli olsun.ne bilim yap işte işinin adı ne hihi:)

Adsız dedi ki...

Bi bu eksikti.simdi de niye yazm1yosun diye stemler edicen desene :)(sakaaaaaaaa)sissssttt benimle ilgili yazarken çok iyi düsün de yaz tamam mi?hersey yazilmaz öyle degil mi canim tubisimmm.Valla iyi ki hayatima girdin.Iyi ki tasindiniz acibademe.Yoksa kuzicigini nerden taniyacaktim.hihihi.kizma kizma.o yüzden degil.iyi ki dostumsun.tek ve çok özel.öptümmm.seni çok seviyorum.

Adsız dedi ki...

Önce: "Teessüf ederim."
Şimdi buraya bu yorumu yazmasak ağır mı yapacaksın, küsecekmisin :p Kocaman oldun, evlendin barklandın, büyümedin mi hala, insanları tehdit ediyosun akıllı olun falan :))

Zaten yazarız tabiki canım benim, buraya yazmıcaz da nereye yazıcaz?
daa... ne yazıcaz, yorum derken neyle ilgili yorum onu bilmiyorum?

(1 dk. düşünme arası......)

Buldum evet, peki yazıyorum. Siteyle ilgili; ne iyi etmişsin de blog yapmışsın geyiğine girmiyorum. Söylemeye gerek duymuyorum. Bak ama yine de bi şekilde söylüyorum.
İkinizi de seviyorum. Yakışıyosunuz birbirinize ve güzel çocuklarsınız siz :) İyi insan için kötülük yoktur çoğu zaman. Hayat adil davransın ve güzel şeyler versin size hep. Güzel günler görün, güneşli günler :)
Yakın zamanda kahvaltı ısmarlicaz size, ki yüzümüz olsun size kahvaltıya gelmeye :p
Hahaha, takılıyorum tabii ne zaman istersek geliriz ki zaten :D İlk müsait Pazar günü çıkalım.
...diyorum,ve bitiriyorum.


PS:
* Haziran 2009'u unutma Tubiş
** Dileğimciğim, bak teessüf ederek girdim yazıya, söylemiştim sana ;)