27 Şubat 2008 Çarşamba

Evden Bildiriyorum...

2 gündür evdeyim...Daha doğrusu dışarıdaki işlere koştursam da ev civarında seyrediyorum.. Pek hoşuma gitmedi doğrusu..Sittin sene uğraşsam ev hanımı olamayacağıma karar verdim.. Bende o potansiyel yok yani...

Bu arada bilmem farkettiniz mi ? Şifreyi kaldırdım..KEndi sayfama bile şifre ile girmek olayı beni baydı,bu sebeple de açtım blogumu..Tabi yarın öbür gün canım sıkılıp tekrar kapar mıyım onu bilemem ama kayıtlı adresler bende baki kalıyomuş,yani şifreyi açınca ordaki davetiye listesi gitmiyormuş ona da pek sevindim :)

Yarın mezun olduğum üniversiyete gidip diplomamı alacağım.Neredeyse 3 sene olacak hala okulu bekliyor diplomam..Bir kavuşalım kendisiyle artık değil mi ama :)

Şimdilik benden bu kadar; bekar evi gibi kullandığım evimi bir düzene sokmam lazım..Sonra da işlerimi halletmek için dışarı çıkacağım..Zaten bu havada evde oturmak delilik olurdu çünkü muhteşem bir bahar havası var..Dışarısı 16 derece :) Şu anda işyerlerinde çalışmakta olan arkadaşlarıma nispet yaparmış gibi olmak istemezdim ama kusura bakmayın artık :)
En kısa zamanda görüşürüz. Print this post

15 yorum:

Adsız dedi ki...

kısss varlığını arar oldum :( özledim seni M.M..

neysemmm hadi sen gez toz işlerini hallet mucuxx

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

E yaptın ama nispeti. Hem eve kapanıp yatmak zorunda olanlara da yaptın.:(( Sen şimdi çıkmışken bir miktar çilek alıp bir güzel yersin de.:))

huysuz prenses dedi ki...

Evet gerçekten çok gıcıksın.imza: ofiste patlayan eleman:)

YeMeK vAkTi dedi ki...

uyuzzzzzzzzzzz :P

sabahları bakıom tek senle ben olurduk sen yoksun neyseki azimlimi buluom arada:)

Unknown dedi ki...

sana bişey söliyim mi sır olsun bendende hayatta ev hanımı olmaz çok dağnıkımdır da :Pp

TuBiKKo dedi ki...

Azimlim ; gez toz canım çıkıyo bi yandan da neyse işlerimi hallettim çok şükür..Ama annem tatildeyim diye resmen paket program yaptı;yarın anneme gündeliğe gideceğim resmen :(

Fikrimin İnce Gülüsü; sen yat dinlen de havalar iyice güzelleşene kadar iyileş olma mı? ayrıca daha çilek yemem,hormonl hormonlu ben size zamanını haber vercem en lezzetli çileklerin :)

Huysuz hanım; napim yahu..Önümüzdeki haftadan itibaren çok yoğun çalışmaya başlıycam bırak da dinleneyim azııcık :)

Aylinim;bana zaten cumartesileri çalışmadığm için uyuz oluyodun değil mi :) biraz daha gıcık olduğunu biliyorum :)

arzum;canım ben de inan ki senden farklı değildim annemi deli ederdim pasaklılığımla ama insan evlenip de kendi evine sahip olunca hele de çalışan biri ise emin ol daha düzenli bir hale geliyor.Kendinin olunca özeniyorsun.Bakma ben kemo geç geliyo diye saldım kendimi yoksa düzenliydim.Bu tatilde evimi düzene sokup aynen devam düzenli hayata:) İpin ucu kaçtı mı tutamıyorum ki...

Unknown dedi ki...

ev hanımıda olma zaten hiiiçç tavsiye etmem adamı acayip bayıyor benden söylemesi:))))

Seçil dedi ki...

Hava çok güzel gerçekten.. masamı açık havaya mı taşısam napsam :)

TuBiKKo dedi ki...

Elçinim;olmayacapım konusunda sana garanti verebilirim..

Semoş; iyi fikir valla neden olmasın açık hava ofisi :D

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım, dinlen işte ne güzel. İş hayatına dönmene az kaldı. Tadını çıkar bence gez bol bol. Burdada hava çok güzel 20 derece.Biz mezun olurken hemen aynı gün törende verdiler diplomamızı. Nedne böyle bekletiyor bazı üniversiteler hiç anlamam. İyi dinlenmeler canım arkadaşım.Çok öptüm

Adsız dedi ki...

Boşver dağınık kalsın..Bazen yine dağılacaksa toplamak gerekmez diyorum:))Havanın tadını çıkar çok sıcaklar başlayınca keyfi kalmıyor pek..Sevgiler..

Püstüklü Mama dedi ki...

Ben çok sevindim bak şifrenin kalktığına :)

TuBiKKo dedi ki...

çiçeğim biziö üniversite cinstir biraz 3 ay sonra çıkartırlar ancak diplomayı.öyle olunca da işe başladıığımdan ötürü gidemedim ben almaya ancak şimdi.

hüzünbaz evet aşırı sıcaklarda gerçekten hiç keyfi çıkmıyor...

Püstüklü; galiba ikimiz de birbirimizi sessiz sedasız takip ediyoru :) ama bilseydim takip ettiğini sana da davetiye yollardım neyse artık sorun kalmadı :)

kakaolusevgi dedi ki...

tatlım vallahi benim de diplomam 3 senedir okulda,ne ii akıl etmişsin,bir de okulumla aynı şehirdeyim,ne üşengecim ayol :))

Unknown dedi ki...

nirelerdesin şekercim ???